Materialer

Her på siden vil der løbende blive lagt materialer op, der bliver udviklet som del af projektet. 

Undervisningsbaseret vejledning om eud i 6.-7. klasse

forside fire veje

Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb, der på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til, allerede fra 6. klasse.

Forløbet er udviklet af UU Vallensbæk i samarbejde med Vestegnens øvrige UU centre og de lokale folkeskoler, hvor det er afprøvet i alle Vallensbæk kommunens 6. og 7. klasser i undervisningen i Uddannelse & Job.

4VEJE_Forside_Bilag Forløbet er delt op i to publikationer - én med selve underviseningsforløbet, som du finder ved at klikke her og én med bilag, som du finder ved at klikke her. Vi også udarbejdet et power point til forløbet i 7. klasse, som du selv kan tilpasse - det finder du her.

Fødevare, jordbrug og oplevelser - Man skal være sej


Omsorg, Sundhed og Pædagogik - Når mennesker har brug for hjælp


Teknologi, Byggeri og Transport - En særlig opgave


Kontor Handel og Forretningsservice - Det er det jeg skal være

Folder om projektet til LO's medlemsorganisationer

FF forside af folder til medlemsorganisationer

Læs folderen som introducerer projektets forskellige indsatsområder og opfordrer de faglige organisationer, der overenskomstdækker og organiserer de unge i erhvervsuddannelserne til at give en hånd med til at sikre flere faglærte i fremtiden. Du finder folderen her.

Minianalyse om skole-virksomhedssamarbejde

forside minianalyse

Forud for projektet blev der lavet en mini-analyse om skole og virksomhedssamarbejde. Analysen er lavet på baggrund af læsning af nationale rapporter om skole-virksomhedssamarbejde samt på baggrund af konkrete erfaringer fra Vestegnen, hvor der er særligt gode erfaringer med at få eleverne til at vælge en erhvervsuddannelse.

Samlet set giver analysen et billede af hvilke udfordringer og potentialer, der kan være forbundet med skole-virksomhedssamarbejde. Du kan læse rapporten her.