Introduktion

Et velfungerende erhvervsliv skaber grundlaget for en bæredygtig vækst og udvikling, der sikrer job og uddannelse. LO Hovedstaden søger indflydelse på erhvervspolitikken for at sikre de bedst mulige rammebetingelser, både når det drejer sig om den offentlige og den private sektor. 

LO Hovedstaden arbejder for, at lønmodtagere inddrages i den innovation, som påvirker erhvervsudviklingen og skaber nye jobs og uddannelser i fremtiden. Vi arbejder for en grøn og bæredygtig omstilling.

Erhvervshus Hovedstaden

Arbejdstagerne er repræsenteret i Erhvervshus Hovedstadsregionen, hvor centrale aktører fra erhvervslivet, uddannelsessteder, arbejdsmarkedet og kommuner arbejder sammen for at hjælpe virksomheder med at understøtte vækst i området.

LO Hovedstadens næstformand Christian Grønnemark repræsenterer arbejdstagernes interesser i Erhvervshus Hovedstadsregionen.

Har kan du læse mere om Erhvervshus Hovedstadsregionen

Erhvervsnetværk

I mange kommuner har man Erhvervsråd og flere steder sidder lokale repræsentanter for arbejdstagerne med. I LO Hovedstadens Erhvervsnetværk samler vi repræsentanterne på tværs af kommuner og fagområder og udveksler viden om udviklingen på erhvervsområdet. Netværket mødes 3 gange årligt.

Erhvervsnetværket arbejder blandt andet med by- og erhvervsudvikling i forbindelse med den kommende letbane. Læs mere om LOOP City her.

Desuden fokus på bæredygtig vækst, grøn omstilling, smart-city løsninger, infrastruktur, international tiltrækning af virksomheder, teknologisk udvikling samt sikring af gode arbejdspladser.

OBS: Sæt X i kalenderen 12. november 2019 k. 9-12, hvor LO Hovedstaden arrangerer konference om erhverv og vækst i Hovedstadsregionen.

Møder - Erhvervsnetværk