Materialer

Her på siden og på de tilhørende undersider (se menuen) vil der løbende blive lagt materialer op, der bliver udviklet som del af projektet. 

Grafisk overblik over Faglært til Fremtidens materialer

Grafisk overblik

I forbindelse med afslutningskonferencen og færdiggørelsen af alle materialer, har vi udarbejdet et grafisk overblik. Det grafiske overblik ligger som et slags omslag, der både fysisk, skriftlige og visuelt skal omslutte Faglært til Fremtidens materialer. Du kan se og downloade det grafiske overblik her.

Liste over vejledningsaktiviteter i projektet

liste over forløbUdviklingsarbejdet i Faglært til Fremtiden dækker over en bred materialeportofølge af forløb og vejledningsaktiviteter. I listen til venstre har vi forsøgt at skabe overblik ved at samle indholdet i projektets 3 spor. Se listen her.

Folder om projektet til LO's medlemsorganisationer

FF forside af folder til medlemsorganisationer

Læs folderen som introducerer projektets forskellige indsatsområder og opfordrer de faglige organisationer, der overenskomstdækker og organiserer de unge i erhvervsuddannelserne til at give en hånd med til at sikre flere faglærte i fremtiden. Du finder folderen her.

Minianalyse om skole-virksomhedssamarbejde

forside minianalyse

Forud for projektet blev der lavet en mini-analyse om skole og virksomhedssamarbejde. Analysen er lavet på baggrund af læsning af nationale rapporter om skole-virksomhedssamarbejde samt på baggrund af konkrete erfaringer fra Vestegnen, hvor der er særligt gode erfaringer med at få eleverne til at vælge en erhvervsuddannelse.

Samlet set giver analysen et billede af hvilke udfordringer og potentialer, der kan være forbundet med skole-virksomhedssamarbejde. Du kan læse rapporten her.