Tidlig vejledning om eud i grundskolen

vejlening

Vi har udarbejdet undervisningsforløbet 4VEJE, som introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de muligheder, som en erhvervsuddannelse kan åbne for, allerede fra 6. klasse. Målet er, at eleverne får viden om erhvervsuddannelserne, så de kan træffe deres valg af ungdomsuddannelse på et kvalificeret grundlag. I forløbet indgår film med rollemodeller og opgaver fra deres hverdag, som kan sætte virkelighedsbilleder på livet som faglært.

Infomateriale - Hvad kan du bruge 4Veje til?

4Veje - Infomateriale til ledere, lærer og vejledere Få overblik over hvad du som leder, lærer eller vejleder kan bruge undervisningsforløbet 4Veje til.

Undervisningsbaseret vejledning om eud i 6.-7. klasse

forside fire veje

Vi har udviklet et undervisningsbaseret vejledningsforløb, der på legende og levende vis introducerer eleverne til erhvervsuddannelserne og de jobmuligheder, de kan føre til, allerede fra 6. klasse.

Forløbet er udviklet af UU Vallensbæk i samarbejde med Vestegnens øvrige UU centre og de lokale folkeskoler, hvor det er afprøvet i alle Vallensbæk kommunens 6. og 7. klasser i undervisningen i Uddannelse & Job.

4VEJE_Forside_Bilag Forløbet er delt op i to publikationer - én med selve underviseningsforløbet, som du finder ved at klikke her og én med bilag, som du finder ved at klikke her. Vi også udarbejdet et power point til forløbet i 7. klasse, som du selv kan tilpasse - det finder du her.

Fødevare, jordbrug og oplevelser - Man skal være sej


Omsorg, Sundhed og Pædagogik - Når mennesker har brug for hjælp


Teknologi, Byggeri og Transport - En særlig opgave


Kontor Handel og Forretningsservice - Det er det jeg skal være