Introduktion

Et velfungerende erhvervsliv skaber grundlaget for en bæredygtig vækst og udvikling, der sikrer job og uddannelse. LO Hovedstaden søger indflydelse på erhvervspolitikken for at sikre de bedst mulige rammebetingelser, både når det drejer sig om den offentlige og den private sektor. 

LO Hovedstaden arbejder for, at lønmodtagere inddrages i den innovation, som påvirker erhvervsudviklingen og skaber nye jobs og uddannelser i fremtiden. Vi arbejder for en grøn og bæredygtig omstilling.

Erhvervshus Hovedstaden

Arbejdstagerne er repræsenteret i Erhvervshus Hovedstadsregionen, hvor centrale aktører fra erhvervslivet, uddannelsessteder, arbejdsmarkedet og kommuner arbejder sammen for at hjælpe virksomheder med at understøtte vækst i området.

LO Hovedstadens næstformand Christian Grønnemark repræsenterer arbejdstagernes interesser i Erhvervshus Hovedstadsregionen.

Har kan du læse mere om Erhvervshus Hovedstaden

Grøn vækst & erhvervsnetværket

I mange kommuner sidder lokale repræsentanter for arbejdstagerne med i lokale Erhvervsråd. I LO Hovedstadens Grøn vækst & Erhvervsnetværk samler vi repræsentanterne på tværs af kommuner og fagområder og udveksler viden om udviklingen på erhvervsområdet. Netværket mødes 3 - 4 gange årligt.

 

Netværket har fokus på bæredygtig vækst, grøn omstilling, byudvikling, smart-city løsninger, infrastruktur, teknologisk udvikling samt sikring af gode arbejdspladser.

OBS: Februar mødet blev desværre aflyst grundet Corona. Derfor intet referat.

 

Møder - Erhvervsnetværk

Konsulent

Kontakt Sophie Anthon Buhl hvis du har spørgsmål.