Se beskrivelse

Faglært til Fremtiden inviterer til afslutningskonference under overskriften ”God praksis i uddannelsesvejledningen”. Den finder sted den 3. december fra 09.00 til 13.00 Hos LO Hovedstaden, Svend Aukens plads 11.

Med konferencen vil vi sætte fokus på den gode praksis i uddannelsesvejledningen. Hvordan vi holder fast i vejledningsfagligheden og hvordan vi holder fast i, at uddannelsesvejledningen forsat er for alle unge i udskolingen!

Læs mere

Se beskrivelse

Torsdag den 14. juni afholdte Faglært til Fremtiden sit andet af i alt tre spredningsseminarer for projektets arbejdspakker. Denne gang var fokus på udgivelsen af vejledningsmaterialet Flere Veje til Praktik, som dækker indsatsen i arbejdspakke 2 om målrettet erhvervspraktik i udskolingen.

Læs mere

Se beskrivelse

Torsdag den 30. november afholdte LO Hovedstaden det første af en række spredningsseminarer, som skal være med til at videreformidle de materialer og resultater der udarbejdes i de forskellige arbejdspakker/spor.
På dagen deltog godt 100 personer, som på tværs af både uddannelsesområder og regioner bidrog til en god og dynamisk dialog dagen igennem og udviste stor interesse for projektets første resultater.
Læs mere

Se beskrivelse

Efter aftale med Region Hovedstaden har Faglært til Fremtiden fået bevillig til at forlænge projektaktiviteterne frem til 31. marts 2020. Vi har dermed mulighed for at tilrettelægge en række workshops i projektets materialer møntet mod personer som arbejder med faget Uddannelse og job i grundskolen.

Workshoppen vil have et fagligt og didaktisk udgangspunkt, der introducerer deltageren til alle 3 materialesamlinger (4 Veje, Flere veje til Praktik og Veje til forældre). Læs mere her.

Læs mere