Introduktion

LO Hovedstaden arbejder for at samle de mange erfaringer på organiseringsområdet, som vores medlemsorganisationer har gjort sig igennem de sidste 10 år. Vi deler viden, så den kan fungere som gensidig inspiration og sætte gang i yderligere udvikling i de enkelte organisationer – til gavn for fællesskabet. Organiseringsnetværket mødes ca. 4 gange om året.

 

Næste møde er torsdag den 9. maj kl. 9-12 hos LO Hovedstaden

 

Ane Stær Nissen fra DeltagerDanmark kommer med perspektiver på, hvad der skal til for at involvere og organisere medlemmer. Hun har været med til at skrive bogen Deltagereffekten, der udkom i efteråret 2018 og præsenterer 6 konkrete værktøjer til at arbejde organiserende.

 

Bogen handler om kvinder og mænd, som har sagt fra overfor dårlige forhold og sagt ja til at bygge stærkere fællesskaber, der skaber fremskridt for og med deres kolleger ved hjælp af de 6 værktøjer. På mødet vil der være inspiration og dialog om, hvordan værktøjerne bruges i praksis.

 

Mødet holdes hos LO Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S, lokale 4 -- Tilmelding senest 3. maj: https://lohovedstaden.nemtilmeld.dk/51/

Konsulent

Kontakt Mikkel Andersen hvis du har spørgsmål.